• 1402/10/18 - 23:11
  • - تعداد بازدید: 116
  • - تعداد بازدید کنندگان: 101
  • زمان مطالعه: 5 دقیقه
در حاشیه جشن روز پژوهش دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛

دکتر آزاده گودرزی عضو هیئت علمی و دکتر عباس دهقانی دستیار گروه بیماری های پوست به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب شدند

جشن روز پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد و از برترین‌های این حوزه توسط معاونت تحقیقات دانشگاه تقدیر به عمل آمد، همچنین به برخی طرح‌ها و مراکز تحقیقاتی برتر اعتبار پژوهشی به عنوان تشویق و جایزه تعلق گرفت.

322244.mp3 دکتر آزاده گودرزی عضو هیئت علمی و دکتر عباس دهقانی دستیار گروه بیماری های پوست به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در جشن روز پژوهش و فناوری با اشاره به اینکه پژوهش یکی از دغدغه‌های این دانشگاه است، عنوان کرد: در این راستا این دانشگاه هفت هدف راهبردی تعریف کرده است که یکی از مقولات مهم آن بحث پژوهش است.

 

وی با اشاره به آلودگی هوای تهران که رقمی برابر با 7.6 همت برای شهروندان تهرانی هزینه ایجاد می‌کند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران با پوشش جمعیتی در حدود 6 تا 7 میلیون نفر می‌تواند براساس توانمندی مراکز تحقیقاتی که دارد در این زمینه راهگشا شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهداف راهبردی این دانشگاه برای تحقق دانشگاه نسل نو و نسل سه در ادوار گذشته ادامه داد: هم اکنون این دانشگاه به دنبال تحقق دانشگاه نسل پنجم و دانشگاه بدون دخانیات است.

 

پازوکی در ادامه با اشاره به اهمیت تولیدات مراکز تحقیقاتی به‌خصوص در حوزه بین المللی سازی و خلق ثروت عنوان کرد: به طور مثال مرکز تحقیقات جراحی چاقی دانشگاه توانسته است با تولیدات علمی به جایگاهی دست پیدا کند که به گفته رئیس فدراسیون جهانی جراحی چاقی، کشور ایران در بین بیش از 80 کشور عضو این فدراسیون، بعد از چین و آمریکا در این حوزه، سومین کشور تولید کننده علم است و حتی دو روش از 14روش جراحی چاقی دنیا متعلق به ایران است.

 

وی با اشاره به اهمیت راه اندازی مراکز تحقیقاتی در دانشگاه عنوان کرد: از معاون تحقیقات دانشگاه انتظار می‌رود تمام گروه‌های آموزشی دارای مرکز تحقیقات بوده و هیچ دانشکده ای بدون مرکز تحقیقات نبوده و در این زمینه باید اقدامات لازم صورت پذیرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه جایگاه تحقیقاتی این دانشگاه از رتبه 11 به جایگاه پنجم کشوری ارتقاء یافته است، خاطرنشان کرد: معاونت تحقیقات دانشگاه باید برنامه ریزی را به سمتی سوق دهد تا این دانشگاه به جایگاه سوم کشوری ارتقاء یابد.

 

پازوکی با اشاره به جایگاه خلق ثروت در دانشگاه عنوان کرد: با این هدف ساختمان بزرگ پردیس دانشگاه با شهریه جذب دانشجوی خارجی در فاز نخست؛ سه طبقه آن تا پایان سال 1402 آماده بهره بردای می‌شود و با خلق ثروث از سوی دانشگاه، ساخت دانشکده دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی نیز انجام می‌شود.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه در این مدت توانمندترین شورای وقف در دانشگاه تشکیل شده است، گفت: بخشی از نتایج این شورا تحقق ساخت بیمارستان جدید حضرت رسول اکرم (ص) و بیمارستان روانپزشکی ایران است که با همت خیرین سلامت در حال انجام است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت جایگاه هوش مصنوعی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران باید به سمت تولید هوش مصنوعی سوق پیدا کند و با کمک حوزه هوش مصنوعی بتوان به خلق ثروت نیز دست پیدا کرد.

 

پازوکی به هدف مهم دیگر این دانشگاه از جمله زنده نگه داشتن ارزش‌های الهی اشاره کرد و گفت: در این دانشگاه باید متخصصین و دانشمندانی تربیت شوند که توان علمی خود را در مسیر انسانی هزینه کنند.

 

وی با ابراز امیدواری برای ارتقای جایگاه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: برگزاری جشن روز پژوهش فقط یک روز است، درحالی‌که هر روز برای محققین روز پژوهش به حساب می‌آید.

 

فلک: تعداد اختراعات دانشگاه باید افزایش یابد

 

در ادامه این مراسم دکتر رضا فلک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با ارائه گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشگاه عنوان کرد: در حال حاضر رتبه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه پنجم کشوری است، همچنین این معاونت چهار هدف از اهداف هفتگانه دانشگاه را در برنامه‌های خود لحاظ کرده است.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به 16 محصول تجاری شده از سوی این دانشگاه و 16 محصول دیگر که مجوز گرفته است، ادامه داد: یکی از اهداف این دانشگاه جذب منابع مالی خارجی از طرح‌های پژوهشی است.

 

فلک با اشاره به فعالیت 12 شرکت دانش بنیان در این دانشگاه که در سال 1401 یک صد پروژه فناورانه نیز به اجرا درآمده است، افزود: در سال 1402 این تعداد پروژه به 120 پروژه فناورانه افزایش یافت. همچنین تعداد اختراعات این دانشگاه در سال جاری افزایش یافت ولی انتظار می‌رود با توجه به تعداد 1200 هیئت علمی این دانشگاه، تعداد اختراعات نیز افزایش یابد.

 

وی با تشریح آمار مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه و ارتباط با صندوق پژوهشی و فناوری سلامت عنوان کرد: یکی از مهمترین سیاست‌های مرکز رشد تبدیل شرکت‌های فناور به شرکت‌های دانش بنیان است، همچنین معرفی آنها به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات نیز صورت می‌پذیرد.

 

فلک با ابراز امیدواری برای نهایی شدن سند پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه گفت: با استقرار این این پارک فناوری، شرکت‌های تحقیقاتی با حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران در این پارک مستقر خواهند شد.

 

وی همچنین در ادامه با برشمردن فعالیت‌های مراکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی و مرکز نوآوری دانشکده توانبخشی افزود: همچنین یکی از اقدامات مهم معاونت تحقیقات دانشگاه، ارزیابی هسته‌های پژوهشی برای بازبینی و ادغام و یا حتی حذف هسته‌های پژوهشی غیرفعال خواهد بود، براین اساس باید فعالیت‍‌های مراکز تحقیقاتی در پژوهشکده‌ها متمرکز شود.

 

فلک در ادامه با اشاره به فعالیت 18 مجله در زمینه تحقیقات و پژوهش گفت: تشویق مقالات پژوهشی از برنامه‌های مهم معاونت تحقیقات دانشگاه است، همچنین تشویق محصولات تجاری شده نیز از اولویت‌های این معاونت برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.

 

پراستنادترین پژوهشگر جهان: برای تولید محصولات جدید دانش بنیان نیاز به طرح نو است

 

در ادامه این مراسم دکتر مهدی کریمی پراستنادترین پژوهشگر جهان در سال 2023 نیز با تاکید بر حمایت از دانشجویان جوان محقق دانشگاه عنوان کرد: برخی مواقع شاهد این هستیم طرح‌های که در ایران پذیرفته و حمایت نمی‌شود از سوی دانشگاه هاروارد مورد حمایت قرار می‌گیرد.

 

وی با درخواست از معاون تحقیقات دانشگاه برای افزایش بودجه‌های پژوهشی دانشگاه افزود: به واقع بودجه‌های 20 تا 30 میلیونی را نمی‌توان برای کارهای تحقیقاتی به عنوان بودجه دارای کارایی لحاظ کرد، بنابراین برای تولید محصولات دانش بینان باید طرحی نو داشت.

 

گفتنی است، همچنین در این مراسم از برترین‌های حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر به عمل آمد و به برخی طرح‌ها و مراکز تحقیقاتی برتر نیز اعتبار مالی به عنوان تشویق و جایزه تعلق گرفت.

پایان مطلب//

  • گروه اخبار : اخبار داخلی
  • کد خبر : 322244
:
کلیدواژه ها
A. Ramezanpour
خبرنگار

A. Ramezanpour

تصاویر

Template settings