1 -آموزش (نظری و عملی (شامل:

  • دروس تئوری یا عملی
  • مشاوره و راهنمایی دانشجویان
  • سرپرستی پایان نامه یا سمینار
  • آموزش بالینی: راند آموزشی در بخش بستری – آموزش درمانگاهی – اتاق عمل  و گزارش صبحگاهی- کشیک شب – آنکالی- ارائه ژورنال کلاب- کنفرانس ها
  • ارائه سمینار – آموزش مداوم- برگزاری کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی ویژه اساتید و دانشجویان و کارکنان
  • طراحی سوال و برگزاری آزمون
  • نوشتن طرح دوره
  • مشارکت در برنامه ریزی آموزشی
  • پاسخگویی به سوالات علمی دانشجویان طبق جدول برنامه ریزی

 

2 -پژوهش:

فعالیت های تحقیقاتی شامل بررسی اولویت های پژوهشی، اجرای طرح های پژوهشی، ارائه مقاله در سمینارها و همایش های داخلی و خارجی، چاپ و انتشار مقالات، کتب علمی و ترجمه کتب، اختراع و ابتکار جدید و ارائه فعالیت های نوین در حیطه های مختلف می باشد. در این ارتباط همکاری با مراکز و موسسات آموزشی و پژوهشی و صنایع داخلی و خارجی و ارائه طرح های مشترک و اخذ گرانت و جذب منابع مالی خارج از دانشگاه مدنظر قرار می گیرد.

3 -توسعه فردی

تلاش  به منظور افزایش توانایی های فردی (دانش و مهارت ها) یک عضو هیئت علمی که عهده دار مسئولیت های مدرس، پژوهشگر، درمان گر و حفظ سلامت جامعه خواهد بود، می باشد. اعضای هیئت علمی می باید براساس نتایج حاصل از ارزشیابی سالیانه خود سعی در برنامه ریزی به منظور رفع کاستی های احتمالی و از بین بردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت و نیز به روز نمودن آگاهی های عمومی و تخصصی خود بنمایند. در این ارتباط گذراندن دوره های کوتاه مدت و میان مدت داخلی و خارجی، شرکت در همایش ها و کارگاه های مختلف و آموزش از راه دور باید در نظر گرفته شود. عضو هیئت علمی موظف است در سنوات مشخص شده رتبه علمی بالاتری را کسب نماید و علاوه بر ارتقاء دانش فردی مهارت های لازم را جهت انتقال دانش خود به فراگیران را کسب نماید.

4 -فعالیتهای اجرایی و مدیریتی:

 قبول مسئولیت های مختلف در بخش، گروه، دانشکده، بیمارستان و دانشگاه، عضویت در شوراها و کمیته های مختلف، قبول مسئولیت در حوزه های ستادی وزارت متبوع و شوراها و مجامع آن، مشارکت در برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک

با توجه به آیین نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی ، داوری مقالات، طرح ها و پایان نامه های پژوهشی و ویراستاری مجلات و کتب علمی از مقولات دیگر فعالیت های اجرایی است

 

5 -ارائه خدمات بهداشتی درمانی، تخصصی و ارتقاء سلامت

انجام برنامه های ویزیت بیماران در بخش و درمانگاه، انجام عمل های جراحی مختلف، انجام مشاوره های  پزشکی، انجام امور پاراکلینیکی مختلف ،  شرکت در برنامه های کشیک شبانه (آنکالی)

 

6 -فعالیت های تخصصی در خارج از دانشگاه

ارائه خدمات غیر مستقیم در ارتباط با تخصص و شغل فرد یا انتظاری که از او می رود در این حیطه قرار می گیـرد. این خدمات می تواند به موسسـه آموزشی و یا جامعه ارائه گردد. از این فعالیت ها می توان مشارکت در انجمن ها و گروه های حرفه ای، ارائه خدمات مشاوره ای علمی و تخصصی به جامعه، شرکت در گردهمایی ها و مواردی از این قبیل را نام برد.

 

7- فعالیتهای فرهنگی

هر عضو هیئت علمی بایستی با توجه به پشتوانه اعتقادی فرهنگی و علمی خود در ارتقا و تحکیم مبانی دینی و خودباوری ملی و اعتماد به نفس کارکنان ،همکاران ،دانشجویان و انتقال تجارب علمی و هدایت آنها ،جهت رفع مشکالت در حد امکان فعالیت نمایند و نوع فعالیتهای این حیطه و نحوه امتیاز بندی بر اساس آیین نامه ارتقا محاسبه می شود.

Template settings